TOBIAS SLABBEKOORN

EVEN VOORSTELLEN MURIËL

"Ik ben Muriel Rutten-Louer en ben al 12 jaar werkzaam bij Jimmy's. Ik werk uitsluitend op de damesverdieping, omdat daar mijn passie ligt. Met hart en ziel doe ik samen met Patricia de inkoop. 
Dat is waar de passie begint. De mooiste collecties samenstellen voor onze klanten die daar ieder seizoen weer optimaal van kunnen komen genieten. Ik vind het heel gaaf om mijn creativiteit en voorkeuren op het gebied van what's hot & what's not te laten gelden. Ik houd me dagelijks bezig met de laatste mode in Parijs, Milaan en Londen. Ik vind het geweldig om vernieuwing te zoeken en houd vooral van hip en trendy. 
Dit vervolgens vertalen voor onze klant en de juiste stijlen zoeken bij de dame die ik aan mag kleden is eer van je werk krijgen. Als ik iemand helemaal te gek mag aankleden en zij vervolgens heel blij de deur uitgaat. Dat maakt mij happy.  
Mijn stijl is het liefst altijd nèt even een beetje anders dan de rest. Ik houd van gedurfde combinaties, rock chick of sporty zijn zeker woorden die bij me passen. 
Een paar van mijn favoriete merken zijn MSGM, Iro, (upcoming) Zadig & Voltaire, Dsquared2 en Pinko. 

Verder ben ik een echte trotse mama van nu nog 2, maar komende zomer 3 kids. En geniet ontzettend van mijn gezin. De liefde binnen ons gezinnetje maakt me erg gelukkig. En als ik tijd over heb voor mezelf, zo niet, dan maak ik die, ga ik lekker hardlopen. Mijn lichaam verlangt daarnaar. Het geeft me een kick. En ook daar zoek ik de grenzen graag op. Tilburg ten Miles, een halve marathon, geweldig om zulke doelen na te streven. In combinatie met gezonde lifestyle. 
En uiteindelijk, zorgt dit alles ervoor dat ik lekker in mijn vel zit. En stralend voor de dag kan komen"

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

We houden je graag op de hoogte met modenieuwtjes. Schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp Whatsapp ons