TOBIAS SLABBEKOORN

EVEN VOORSTELLEN NIELS

Mijn naam is Niels Rutten, al ruim 6 jaar werkzaam bij Jimmy's. Een breed takenpakket in een kleine organisatie is precies datgene wat bij me past. Marketing en sales zijn mijn kerntaken en als mede- inkoper van de Italiaanse merken gaat mijn hart als " fashionlover"  sneller kloppen. De pure Italiaanse merken genieten mijn persoonlijke voorkeur. Onze nieuwe merken Briglia en Filippo de Laurentiis hebben een succesvol debuut gemaakt bij Jimmy's en in  deze authentieke Italiaanse merken bewonder ik de eenvoud en ambacht bij de veelal nog familiebedrijven. Mijn eigen kledingstijl omschrijf ik als smart casual met een dandy touch. Je ziet me dan geregeld in een stoere  jeans maar wel met goed gestropte das. Een fashion item op zijn weg terug!

Doordat de modewereld altijd in beweging is en dagelijks evolueert, past de branche als mens uitstekend bij me. Ik  zoek graag naar nieuwe uitdagingen, het  dynamische modevak is mij daarom op het lijf geschreven. Deze eigenschap bracht me een aantal jaar geleden ook bij Jimmy's en koos ik bewust voor een carriere switch en ook voor dit prachtige bedrijf. Niet alleen de mode heeft dynamiek, ook de mensen achter Jimmy's (Tobias & Patricia) waarmee ik het management team vorm, geven me dagelijks veel energie en  werkplezier om Jimmy's verder mee uit te laten groeien samen met ons hechte team.

Zo heeft ook de ontwikkeling van onze  webshop naar een belevingswebsite zonder betaalplatform  me veel uitdaging geboden . Onze visie, stijl en beleving met U delen was het doel voor de nieuwe site. Een online aankoop verdient in onze ogen eerst ons deskundig advies zoals u bij Jimmy's gewend bent. Staan we achter uw keuze en hebben we ons advies vanuit ons vak mogen delen met u als klant, dan mag een aankoop ook per post u doen toekomen. Wellicht wat tegendraads, maar dat is wat ons al jaren succesvol maakt en daar mogen we toch best een beetje trots op zijn? Ik hoop dat u met net zoveel plezier door onze website surft als wijzelf.

Als trotse vader van Sasha & Maan spendeer ik mijn vrije tijd het liefste met mijn gezin en mijn vrouw Muriël. Lekker sporten en zo mijn geest vrijmaken vind ik heerlijk evenals een avondvullend diner met zijn twee of met vrienden geven mijn weekenden kleur. De vakantieperiode breng ik het liefst door in Italië.  Het eten, de passie van de mensen en de schoonheid van dit land met haar modische inwoners geven mij alles wat ik nodig heb tijdens mijn holiday!

Ik hoop je snel te ontmoeten (of weer te zien) bij Jimmy's.

 

 

 

 

 

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

We houden je graag op de hoogte met modenieuwtjes. Schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp Whatsapp ons