TOBIAS SLABBEKOORN

EVEN VOORSTELLEN PATRICIA

Mijn naam is Patricia Louer en ik ben ruim 25 jaar werkzaam bij Jimmy’s mode.
Ik ben begonnen als parttimer tijdens mijn textielmanagementopleiding, heb de damesmode mee ontwikkeld en ben samen met Tobias van de Heuvelstraat verhuisd naar ons huidige pand, waar we al weer vele mooie jaren gevestigd zijn.
De liefde en passie voor mode zitten in mijn DNA. 
Dit vak dat elk seizoen weer nieuw, anders, verrassend & creatief is, inspireert mij enorm. Het is en blijft een uitdaging.
Ik werk zowel op de heren- als op de dames afdeling en maak deel uit van het managementteam. Ben veelzijdig in mijn vak en houd me bezig met tailoring (het technische deel van ons vak), marketing en visual merchandising.

Ik hou er van om de klanten uit te dagen tot iets nieuws. Maar wat uiteraard wel bij de persoon past en vooral de sterke punten van de persoon benadrukt. Het mooie uit ieder mens halen is mijn missie. Met de juiste dosis creativiteit is het een uitdaging om te mogen stylen, en tot een combinatie te komen die uniek is voor deze persoon. Dat vind ik heerlijk om te doen. En dat is ook een bijzondere kwaliteit waarmee wij, Jimmy’s mode, onszelf  onderscheiden.

Wat betreft de dames ben ik verantwoordelijk voor de inkoop, samen met Muriel bezoek ik Milaan, Parijs, Antwerpen, Londen en Amsterdam. We kopen daar de mooiste labels in die u elk seizoen weer doen verrassen
Het zijn de combinaties en mix van labels die ons  uniek maken. Altijd weer op zoek naar iets nieuws, zodat we de inspiratie en vernieuwing die het modevak vraagt nooit kwijtraken.

Mijn persoonlijke smaak is stijlvol, vrouwelijk & stoer. Dat  zijn de 3 elementen die in mijn outfit tot zijn recht moeten komen, niet te afgepast en altijd een creatieve twist.
De merken die mij persoonlijk het meest raken zijn Red Valentino, IRO, Pinko & Dsquared2. Vooral een mix van merken en een tegenstelling van stijlen is wat mij aanpreekt in een outfit.

Altijd in beweging zijn is wat mij gelukkig maakt, zowel zakelijk als privé. Sporten  is voor mij een "must do" elke week. Een body workout en boksen zijn de activiteiten die ik wekelijks doe.
Maar mijn absolute number one is onze dochter. Samen leuke dingen doen: "schaatsen, dansen, zingen en springen". Vooral gewoon lekker samen zijn. 
Dat is wel echt mijn ultieme geluk.

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

We houden je graag op de hoogte met modenieuwtjes. Schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp Whatsapp ons