TOBIAS SLABBEKOORN

IN GESPREK MET JOHN

John Valster, 51 jaar, getrouwd en 2 kinderen .
Een geslaagde carrièreman die zijn sporen heeft verdiend in de food retail waar zijn specialisme en talent volledig tot hun recht zijn gekomen.
John heeft op 46 jarige leeftijd een carrièrebreuk gemaakt. Hij heeft zijn participatie in het bedrijf waar hij werkzaam was verkocht.
Hierna heeft John echt een afkickperiode doorgemaakt waarin hij zowel fysiek en mentaal een nieuw bestaan moest opbouwen. Daar bleek flink wat tijd voor nodig want het harde werken en presteren, met de daaraan verbonden stress eisten erg veel van lichaam en geest.
En dan komt er plotseling een periode waarin het allemaal een tandje minder mag en je weer tijd voor jezelf en voor je lichaam krijgt. John vindt dan ook dat dat prima is gelukt.
John staat er goed in. Hij geniet en voorlopig wil hij dit graag zo houden. Hij mist zijn vorige leven niet, ondanks zijn nog jonge leeftijd. Het is en was een bewuste keuze.
Hij gebruikt zijn vrije tijd om zijn zoon te begeleiden die onlangs een bedrijf is gestart in het verzorgen van auto's als het gaat om poetsen met een ster.
Echtgenote Brigitte opende een studio waar uiterlijke verzorging en het Zengevoel samen mogen gaan.
Daarnaast heeft John van jongs af aan een passie voor Formule1 ontwikkeld. Wellicht dat hij ooit nog eens bij een van de partijen in die wereld een commerciële functie zou willen bekleden. Echter, daar ligt absoluut geen prioriteit.
Fotografie heeft wél prioriteit. Hij wil daarin zijn kennis en kundigheid ontwikkelen om nog eens zijn eigen werk te kunnen exposeren.
Typisch John, want creativiteit is hem niet vreemd. Altijd bezig met vernieuwing, in de markt maar ook als het gaat om het product en presentatie daarvan. Chapeau!

 John zegt dan ook: “ik heb zoveel ideeën en het verbaast me dan ook als ik zie wat men zo allemaal laat liggen. Ik bruis van de ideeën, maar alle ideeen succesvol neer zetten kost bloed , zweet en soms ook tranen. Even niet, kan altijd nog.”
John heeft ook veel met mode en heeft ook zijn eigen stijl; Classy met opmerkelijke kleine details die voor hem zitten in mooie stoffen, pasvorm en comfort. Accessoires zijn daarbij een belangrijk onderdeel in het geheel. John wordt daarnaast graag goed geadviseerd en tijdig op de hoogte gehouden van wat de mode zoal brengt en wat men in huis heeft.
Hij komt dan ook regelmatig een kijkje nemen bij Jimmy's en slaagt daar ieder seizoen naar wens.
Zijn favoriete merken zijn Barba , Mazzarelli, Dondup, Pal Zileri & Lubiam, Santoni, Dsquared2, Jacob Cohën. Hij is daarnaast altijd op zoek naar wat Jimmy's aan nieuwe labels brengt .

Jimmy's dankt John voor dit openhartige interview.

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

Benieuwd naar alle ontwikkelingen bij Jimmy's? Volg ons dan via onze social media kanalen en schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp
Morgen Internet - Zorgeloos website