Our story

No labelling. Quiet luxury.

It’s all about neutrals and classics. We make the choices. And we’re proud of it.

Trends in fashion zijn er in overvloed. En natuurlijk volgen we ze. Al meer dan 40 jaar. Maar laten we ons er door (af)leiden? Niet echt. Want bij Jimmy’s vind je altijd een onderscheidende collectie, die op zichzelf staat. Gedurfd. Gevarieerd. Aantrekkelijk. Wij maken keuzes. En daar zijn we trots op. Laat je verleiden door onze steeds wisselende fashion. In onze webshop en in onze winkel in Tilburg.

Wij durven los te laten.

Merken die net té populair worden. Die een kant op gaan, die niet goed voelt. Die laten we gaan. In plaats daarvan pionieren we. We geven ruimte aan nieuwe merken, ontwerpers, stijlen en experimenten. We kiezen precies die stukken, waarmee we stijl en klasse waarborgen. Want dat is toch wat je zoekt. En dat is wat wij je willen geven als gedreven stylisten.

Met onze keuzes doen we het bewust anders. Daarom zijn we veel onderweg om onze visie op fashion te voeden en tot leven te brengen. Om je het hele jaar door oprecht te verrassen. En om je het vast omlijnde idee van seizoenen te laten vergeten.

Zo dragen we bij aan je uitstraling en imago. Aan je gevoel en zelfvertrouwen. Want dat is wat onze fashion met je doet. We love it!

You're welcome

Ontdek onze prachtige multibrand store in het hart van Tilburg. Ervaar warmte, exclusiviteit, fashion & lifestyle in een gastvrije en ongedwongen ambiance. Ons team verwelkomt je graag!

Our team

We create wonderful style experiences.

We enjoy fashion. Throughout the year. Time after time. Bigger than big.

Met onze mensen maken we het verschil. Dat beleef je in de prachtige winkel in Tilburg. En je ervaart het in onze webshop. We love fashion. We love you. We connect. Zo vaak en intensief als jij het wilt. En op een manier die jij fijn vindt en bij je past. We zijn er voor je.